Events

Bink (Dansgroepen)

9 & 10 jun – Theater ’t Voorhuys

Op 9 & 10 juni 2018 presenteerden onze dansgroepen de familiemusical Bink! in Theater ’t Voorhuys.
Tijdens deze show verliet de smoorverliefde big Bink zijn vertrouwde stal om zijn grote liefde Rosita achterna te gaan. Zijn stalvrienden hadden eerst wat twijfels, maar Bink wist hoe hij Rosita van zijn liefde kan overtuigen en begon aan een spannend dansavontuur in de grote stad. Helaas bleek de dansopleiding toch niet helemaal zijn ding en tot overmaat van ramp ontdekten zijn vrienden ook nog dat Rosita en haar broertjes en zusjes naar het slachthuis werden gebracht.
De boerderijdieren twijfelden geen seconde en gingen opzoek naar Bink. Maar is het ze gelukt om Bink te vinden en Rosita op tijd te bevrijden?

Bekijk de eerste foto’s

Musicalshow (Musicalklassen)

2 & 3 jun – Theater ’t Voorhuys

Onze musicalklassen presenteerden op 2 & 3 juni 2018 de Musicalshow in Theater ’t Voorhuys.
De show bestond dit jaar uit twee verschillende verhalen. Voor de pauze kon het publiek kijken naar Heksidosia, opgevoerd door de klassen A t/m H in samenwerking met de Musicalselectie. Na de pauze konden zij genieten van Hairspray opgevoerd door de klassen I t/m K en de Musicalselectie.
We willen onze cursisten, ons team en alle fantastische vrijwilligers bedanken voor een geweldig weekend. Het was weer top!

Bekijk de eerste foto’s

Artistique Dance Event 2018

Zaterdag 27 jan – Chez Marknesse

Op zaterdag 27 januari 2018 vond het jaarlijkse Artistique Dance Event plaats in Chez Marknesse. Het was een te gekke avond vol met energieke optredens, battles en workshops!

We zijn gigantisch trots op alle dansers, performers/gasten, techniek, medewerkers & vrijwilligers. En kijken terug op een zeer geslaagd event!
Heb je het gemist? Of wil je gewoon lekker nagenieten? Bekijk dan gauw een selectie van de prachtige foto’s van Michel Klooster photography.

Bekijk de foto’s

Ga naar onze Facebook pagina voor meer foto’s van het event.