Events

Koning van het Dierenrijk

19, 25 & 26 mei – Theater ‘t Voorhuys

Op 19, 25 en 26 mei presenteren onze dans- en musicalklassen gezamenlijk de familievoorstelling Koning van het Dierenrijk in Theater ‘t Voorhuys. Een eigen vertolking van de bekende film en musical Lion King. Het beloven weer prachtige voorstellingen te worden.

Bekijk de castindeling
Bekijk het repetitieschema
Kaartverkoop
Hulpformulier

ADE 2019

Zaterdag 26 jan – Chez Marknesse

Op 26 januari 2019 opende Chez Marknesse zijn deuren voor het Artistique Dance Event 2019! Het was een fantastische avond met een dansworkshop, talloze energieke Dance Battles en vele te gekke optredens van o.a. Sensation, Midnight Poison en de Musicalselectie.

Wij zijn super trots en kunnen haast niet geloven dat we zoveel talent op les hebben! We willen iedereen bedanken voor deze geweldige avond!
Bekijk een selectie foto’s van deze avond. De rest van de foto’s zijn te vinden op onze Facebook pagina: facebook.com/danscentrumartistique.

Fotoalbum ADE 2019

Vriendjesweek

28 jan t/m 1 feb – Artistique

Van maandag 28 januari t/m vrijdag 1 februari was het Vriendjesweek. Alle cursisten van 6 t/m 12 jaar die les hebben bij Artistique mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de les.
De Vriendjesweek werd zaterdag 2 februari van 10.00u-13.00u afgesloten met de Parade in het Cultuurbedrijf. Artistique trad hier op met dans- en musicalgroepen en verzorgde dansworkshops. Het was een zeer geslaagde week.